Buitenkans

Wij geven kleding een buitenkans, wanneer deze niet meer aan onze standaard kan voldoen.
 
Wij willen dat u er piekfijn uit ziet, wanneer u bij ons huurt. Daarom gaan we regelmatig onze kleding na en halen we de kleding eruit, die niet meer aan de norm voldoet.
 
Wij noemen deze artikelen ‘buitenkans-artikelen’. Wij bieden u de kans om deze kleding voor een kleine zelf te bepalen meerprijs te kopen in plaats van te huren. De opbrengst van de verkoop gaat volledig naar het goede doel. Bijkomend voordeel voor u is dat u de kleding niet meer hoeft te retourneren!
 
Wij ondersteunen met de verkoop van de ‘buitenkans-kleding’ de organisatie Shelterbox. ShelterBox is een internationale noodhulporganisatie die noodhulp en noodonderkomens brengt naar mensen die getroffen zijn door natuurrampen of conflicten, waar ook ter wereld. Een Shelterbox bestaat onder andere uit een gezinstent met gereedschap om het eigen huis te (her-)bouwen, kookmateriaal en speelgoed voor de kinderen.
 
U vindt alle artikelen die een buitenkans zijn, wanneer u als zoekterm ‘buitenkans’ intypt. De huurprijs van deze artikelen is tegelijk ook de koopprijs. We vragen wij u bij de afrekening om een eigen extra bijdrage, maar u kunt zelf bepalen hoe hoog deze is.
 
Biancaneve Kledingverhuur wil op deze manier, samen met u, gaan voor een betere wereld!