Huurmogelijkheden

Wanneer u kleding huurt bij Biancaneve Kledingverhuur, kunt u dat op allerlei manieren doen, variërend van persoonlijk tot digitaal.

Optie 1

U plaatst een bestelling via de site. U geeft daarbij aan wanneer u de bestelling gaat halen en retourneren. U haalt de kleding zelf op bij onze winkel in Musselkanaal en brengt de kleding ook daar weer terug. Bij het halen van de kleding is er ook een mogelijkheid om te passen. 

Optie 2

Wanneer u persoonlijk advies of hulp wilt of gewoon inspiratie wilt opdoen, kunt u op zaterdagmorgen in onze winkel komen kijken en passen. Nota bene: om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, verzoeken wij u om hiervoor met ons een afspraak te maken.
Of u nu kiest voor optie 1 of 2, wij bieden u een volledige service aan. Kleding en artikelen worden door ons grondig gereinigd en waar nodig gerepareerd voordat ze uw kant op gaan. U hoeft dus niet zelf te wassen.

Mocht een artikel in uw bestelling niet op tijd of niet meer in goede staat geleverd kunnen worden, nemen wij contact met u op om te overleggen over een andere optie.